TË FUNDIT:

  Qeveria Kurti politizon bordin e SHSKUK-së

  ScanerPressMarch 28, 2020
  4

  Shkarkohet bordi i SHSKUK-së, emërohet i riu

  Qeveria në detyrë e Kosovës ka shkarkuar Bordin Drejtues të Shërbimit Klinik Universitar të Kosovës. Kjo është bërë nën arsyetimin se nuk i ka përmbushur detyrat dhe përgjegjësitë e rëndësishme të përcaktuara me Statutin e SHSKUK-së dhe ka dështuar në arritjen e objektivave.

  Në mbledhjen e 17-të, Qeveria Kurti ka emëruar Bordin e ri në përbërje:

  Dr. Agreta Gecaj – Gashi – Qendra Klinike Universitare e Kosovës;

  Dr. Aida Rexhepi– Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovës;

  Dr. Xhevat Jakupi – Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike;

  Dr. Diana Dafota – Spitali i Përgjithshëm Gjakovë – Në bazë të rotacionit dhe përmbushjes së indikatorëve të kualitetit të shërbimeve shëndetësore;

  Dr. Sadete Hadri – Shërbimet e Kujdesit Parësor Shëndetësor;

  Dr. Mirsad Shkreta – Ministria e Shëndetësisë;

  Një (1) ekspert i menaxhmentit shëndetësor, i zgjedhur në bazë të konkursit publik.

  Kryesues i Bordit Drejtues të SHSKUK është emëruar Xhevat Jakupi nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, me mandat 1 vjeçar të cilin e pason me radhë në vitin e dytë përfaqësuesi i QKUK dhe në vitin e tretë përfaqësuesi i QKSUK.

  © KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.


  Rreth Nesh

  Të gjitha materialet e portalit janë të mbrojtura me të drejtat autoriale. Ato mund të kopjohen, modifikohen, dhe ripublikohen vetëm duke iu referuar burimit ScanerPress.com. Të drejtat autoriale janë të rezervuara, sipas dispozitave ligjore në fuqi në Republikën e Kosovës.

  E-mail: [email protected]


  NA KONTAKTONI!

  NA TELEFONONI TEL/MOB: 044 555 555